lördag 12 juni 2010

Besökare

I helgen har två svarta hundar gästat mig, i omgångar. Puh, min nästansyster, med mamma skulle iväg över helgen, så deras härliga flatte Herman var hos mig från torsdagen till Suvis stora förskräckelse. Hon fattade snart att det inte var daghunden Nova som inte kan låta bli att jaga och skälla på katterna emellanåt, men hon var ändå skeptisk. Magi fann sig lättare tillrätta. Som vanligt.
På fredagen tog vi en promenad med grannen och hennes hund och daghund. Det var mao ovanligt få hundar för att vara oss. :) Bara fem. :) Mika, Magi, Herman och så Göte och Pucko.

Doris gjorde entré lördag eftermiddag, strax efter Puh med mor återkom, så vi tre tog alla vovvarna på en promenad. Herman stortrivdes i flock, Doris tyckte han var läskig men spännande och Mika och Magi var nöjda. Sen åkte Herman hem, Magi var bittert besviken att hon inte fick följa med - hon hade ju hoppat in i buren med honom och allt - men tyckte husses bil var en lysande kompensation när han anlände precis som Puh stängde dörrarma.

Kvällen tillbringades hos Martin med middag och CSI NY och tre måttligt nöjda hundar. En rejäl kvällspromenad och hemgång gjorde damerna mycket gladare, och hela datastunden hade jag en hund på varje fot och en i hallen. Mysko hundar. Vi pratade om det, att Mika kanske var missnöjd med att ha andra hundar hemma hos hennes husse, men både Magi och Doris har varit där förut och då var de alla tre mycket mer avslappnade.

Idag har det huvudsakligen regnat, men vi lyckades ta promenader just när det var uppehåll och just nu lagar vi mat, somliga mer aktivt än andra. Magi ligger som vanligt i köket och bevakar spisen, vilket hon får eftersom maten är i ugnen, svår att stjäla. :) Mika ligger på min fot under skrivbordet.

Inga kommentarer: