torsdag 20 oktober 2011

Promenader och renovering

Från vänster till höger: Smart, Magi, Nova, Doris, Tosca med Anna, Izzy, och Mika och Fannie nästan dolda.
Hela hösten har jag och min kompis Anna promenerat hundar tillsammans. Hon med sina två, och sin mammas sheltie Simba, jag med mina hundar och daghundar. De flesta dagar är vi ute runt två timmar över stock och sten. Annas pojkvän Oskar var med på våra långpromenader ett par gånger och fotograferade. Jag älskar känslan i dem - alla nöjda, avslappnade hundar. Varje gång jag tittar på bilderna ler jag.

Dessvärre blir det inget Alton Towers den här gången, utan en lägenhetsrenovering. När den blir och hur jag gör med katterna och hundarna den perioden har jag inget svar på just nu, eventuellt är vi hemma hos Anna mer eller så. Renoveringen är verkligen välbehövlig - i vardagsrummet och sovrummet var tapeterna gamla och slitna redan när jag flyttade in för elva år sen. Men när de två rummen blir renoverade finns det inte mycket plats för mig och djuren, och hantverkare och jag inte riktigt har samma dygnsrytm. ;)
Tosca i fokus.
Doris i fokus.

Mika i skogen, med jätteglad svans.
Anna med Fannie och Izzy, jag på min lådcykel från www.trampa.nu med Mika i lådan och Smart, Leo, Nova och Magi bredvid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lisa! Vad spännande med renoveringen! Det kommer ju att bli jättefräscht! Själv har jag just sålt och flyttar i dec. Stor KrfrL

Ann-Louise sa...

Jättemysiga bilder! Finns inget så härligt som hundar och människor i "flock" =D!

illika sa...

Grattis Len!

Jag håller med, Ann-Louise. Min kompis Anna och jag pratar om Flocken med nästan vördnad i rösten. Det märks verkligen skillnad på hundar i flock och annars. Vår flock är dessutom osedvanligt fantastisk, såklart. :d